Sidor

4 september 2013

Marknadsfredag mm

Marknadsfredag i Glada Hudik: Är tacksam för det stora engagemang som visats oss i Hudiksvall efter de varsel vi drabbats av under det senaste året. 1000 arbetstillfällen som försvunnit under det senaste året är 1000 människor för mycket. Igår stor samling för Framtidspaket Hudik.
Artikel HT "Hudiksvalls engagemang imponerade"

Efter vi tackat alla som kommit till Hudik gick jag och kommunalrådskollegan Kåge Wallner igenom gamla motioner och medborgarförslag som av olika anledningar inte kommit upp för beslut; inte bra för demokratin; vare sej vi eller tidigare majoritet har skött oss.
Stolt morsa som hann koppla upp sej mot P4 Gävleborg och lyssna på Gustaf och hans band Boufa Boufa (1:12:00 in i programmet spelar de) 


Kvällen avslutades med en inbjudan från socialsekreterarna att delta i fältarbetet inför marknadsfredag i Glada Hudik. Vilket engagemang från nattvandrare i Hudik och Iggesund, Länsförsäkringar, Hudik Hockey, vakter och polis! Dessbättre en kväll/natt utan större incidenter; vilka nyktra och frimodiga ungdomar vi har i vår stad; djupt imponerad!


Idag hoppas jag vi syns på Företagarmässan i Fyren och Guldsmeden! Där kommer jag att finnas i Hudiksvalls Kommuns monter.

Ses vi på företagarmässan på lördag?

Nu ett snabbt dopp med vännen Agnetha Påhlin; 14 grader igår :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar