Sidor

15 maj 2014

2013 slutade Sverige i Söderhamn för SJ; men sommaren 2014 finns hela Sverige för SJ; tack!!JagDet är självklart att räls behöver underhållas, förbättras och byggas ut!!

Men det är även självklart att när tåg ställs in så skall buss sättas in.  Så gjorde Xtrafik förra året när det fanns ett behov under reparationer.  SJ gjorde inte det mer än vid enstaka tillfällen.  Detta gjorde att jag började en uppvaktning redan under slutet av 2012, som sen fortsatte under 2013 då jag exempelvis sände detta brev till SJ:

Svar kom från SJ där de sa att de INTE bedömde möjligheten att sätta in buss när tågen ställdes in; fullständigt obegripligt tyckte jag med många.  Se svar från SJ som kom under hösten 2013:


Jag fortsatte uppvaktningen och fick även med mej mina kommunstyrelse kollegor i Nordanstig - Monica Olsson och i Sundsvall - Jörgen Berglund; se brev nedan:


Häromdagen kom besked över sommarens avstängningar som kommer att vara norr om Hudiksvall; och vet ni - i sommar när det blir avstäningar pga arbeten kommer SJ att sätta in bussar; härligt!!

Se SJ bokning för sommaren:


SJ Övriga13:1014:20001:10SJ kör hela sträckan, ibland tillsammans med länstrafiken
Finns ej
Finns ej
Finns ej

13:10 Hudiksvall stn - 14:20 Sundsvall C

SJ, Övriga, buss 66568
Endast 2 klassSamla SJ Prio-poäng
2 Kl Platsreservation är inte möjlig för denna sträcka
SJInga kommentarer:

Skicka en kommentar