Sidor

13 februari 2015

När skall jag få information?????

Ibland blir man besviken på människor som man hade hoppats på.  De nya kommunalråden -Mikael Löthstam, Daniel Pettersson och Majvor Westberg Jönsson-  Hudiksvalls kommun har sedan makttillträdet gjort mej besviken några gånger.  Men jag har varit ärlig och gått till den eller de personer det berör, för att de skall få en möjlighet att rätta till det.  Och självklart hoppas man då att man kanske gett personerna i fråga en liten insikt på vägen att " gör om - gör rätt !"

2011 - 2014 valde demokratin mej till kommunstyrelsens ordförande i Hudiksvall. Med det ansvaret följer att jag varit högst ansvarig för den  kommunala ekonomin.  Det är mej man skulle ställa till svars när ekonomin inte går ihop. 

2011 - 2013 presenterade jag som högsta ansvarig positiva resultat för Hudiksvalls kommun.  Ett fantastiskt teamarbete av 3600 anställda. 

Nu är 2014´s resultat aktuellt.  Jag har INTE fått någon som helst information om det bokslutet.  En kort dragning av högste tjänsteman på senaste kommunstyrelsen, med orden " vi är inte klara än, vi vet inte riktigt, vi återkommer ". Nu finns kritik från de nya kommunalråden för resultatet för 2014; men hur skall jag kunna bemöta det ?? Det är överlägset och maktfullkomligt att presentera ett resultat som jag var högst ansvarig för, som jag inte ens fått läsa. 

1 kommentar:

  1. Den huvudsakliga ComeOn bonusen är en massiv 400% på din första insättning – ett erbjudande som är svårt att slå. Bonusar hos ComeOn förs automatiskt till ditt konto, och ingen ComeOn bonus kod behövs.

    SvaraRadera