Sidor

30 mars 2015

Skäms över dagens interpellationsdebatt - ta ansvar och börja kompromissa!!

Interpellationsdebatt i fullmäktige om hamnområdet... Jag skämdes och och gick upp i talarstolen och gjorde ett försök att få herrarna (nästan bara herrar som var uppe) att ta sitt förnuft till fånga:
"Ordförande ledamöter åhörare och press

Ordförande ledamöter åhörare och press

 Jag anser att det är beklagligt att vi skall behöva ha en interpellationsdebatt i ämnet. 

Detta är en fråga som när vi idag pratar med allmänheten har blivit början på ett politikerförakt ; och budskapet är " Lös frågan gällande Hamnområdet och det nu !!!.Åren går och ingenting händer och vad gör ni politiker ??? "

Hösten 2013 tog jag initiativ till förhandlingar mellan samtliga partier; för att få en kompromiss, innan valet 2014.  Några partier lämnade förhandlingsbordet; det var ett stort misslyckande. För vet ni vad - politik handlar om kompromiss.... kom ihåg det!!!

Jag vädjar till samtliga politiska partier, samtliga politiker - låt oss enas i denna fråga.  Och vet ni vad - det kan behövas en kompromiss.  Jag är övertygad att medborgarna i vår kommun förväntar sej det av oss!!  Besluten vi fattar skall nämligen hålla längre än en mandatperiod;   Förmodligen 10 mandatperioder; det är nämligen nästan 25 hektar byggbar mark i vårt fantastiska hamnområde mitt inne i centrala Hudiksvall. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar