Sidor

22 april 2014

Innan kl 06:00 kommer tårarna - rekord även för mej.

Skönt med fyra dagars ledighet; jag tror vi var många som behövde ett litet Påsklov; det var länge sen julledigheten nu.

Själv har jag varit en arbettagarens dröm denna helg; på onsdag eftermiddag kände jag att nu är det något på gång.  Så från skärtorsdagen till annandagen har jag befunnit mej i sängen; hostande, snörvlande och nysande.  Lite trist eftersom alla tre sönerna befann sej hemma i huset samtidigt; men rena glädjen att få ha alla dom framför sej hela helgen, gjorde att förkylningen inte blev så långvarig; tror jag i alla fall :)  

Eftersom en av sönerna åkte nu - han fyller även år idag; Grattis!!! - med flickvän, hund och kära make, blev det tidig uppgång idag.

Att läsa artikeln om Tham i "Hudik Nytt" -  http://helahalsingland.se/hudiksvall/1.7067116-i-hudik-fann-tham-sin-pappa- gjorde att mina tårar kom; tänk att gå igenom så mycket innan man är fyllda 19 år.  

Att det finns så underbart kärleksfyllda pappor som Thams pappa, gör att man känner att det finns hopp och kärlek!!!

Tham beskriver i artikeln något som jag tror är oerhört viktigt för unga ; nämligen möjligheten att få ta del av det stora föreningsutbud som finns i vårt land.  För Tham var det thaiboxningen.  Tham säger att " Träningen betyder allt".

Tänk att jag tror att föreningslivet betyder så mycket för vår unga, ett sätt att komma in i miljö där ens stora intresse finns.  Sverige är unikt med sitt fantastiska föreningsliv.  Tänk på hur många kultur, idrotts och andra föreningar vi har.  Jag har även en naiv tanke att om våra nya invånare i Sverige fick en möjlighet att ta del av det föreningsliv vi har; ja - då har vi en fantastisk intregration!

Så -nu är det vardag igen; och min vardag består från kl. 07:00 till lunch av denna lunta:

Det är handlingarna till kommunstyrelsens arbetsutskott, som jag tillbringade gårdagen att läsa på. 

Trevlig måndag...nej det är ju tisdag idag :)

Härligt med väderprognosen som jag precis jag lyssnade på; strålande sol för alla ungar som är lediga. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar