Sidor

21 juli 2014

Friggesundsdagen - härligt initiativ av PRO!!

Sen jag tillträdde hösten 2010 har jag med en dåres envishet hört mej själv säga " Hudiksvall har 40 % boende inne i centrala Hudik och 60 % på landsbygd"!!! Nu hör jag även andra som börjar citera mej.  

Viktigt att vi som politiker lyssnar av hela kommunen.  Så det är självklart att vi som Centerpartister valde att vara med på Friggesundsdagen. Hela Sverige och hela kommunen skall leva !!!

Det var många som valde att visa upp sina verksamheter. Bla fanns både Monitorhjälpen och Omsorgen i kommunen med.  PRO underhöll och man kunde köpa goa Kolbullar .

Dock började vi med ett internt möte hemma hos en av våra medlemmar; där hustrun i familjen bjöd på hembakt fika; stort tack Mona !!!
Bernt Jons tog under tiden hand om frågor om centerpartiets politik. Bernt med barnbarn samt en intresserad dam.
Norrhälsinge miljö och räddningstjänst valde att visa upp sin verksamhet under dagen; dock med lite annorlunda infalls vinkel.  Räddningstjänsten ute på landsbygden har ett stort behov av deltidsbrandmän. I Dellenbygden har man idag svårt att rekrytera personal; därför valde man denna dag att vända sej till tjejer!!  Samtliga inblandade i den räddningsaktion som visade upp sej var tjejer!!


Dom visade upp ett snabbt o säkert räddningsarbete där den som skulle räddas var tvungen att klippas upp; mycket imponerande !  Som centerpartister var vi lite extra glada att den dom räddade kom välbehållen ur vraket; det var nämligen ordförande i Norrhälsinge miljö o räddning, även gruppledare för vårt parti - Janerik Jonsson.Extra glad denna dag var jag att ordförande i Centerpartiet Hudiksvall - BengtÅke Nilsson - var med och vi gemensamt fick inleda vår valrörelse och " Fika med en centerpartist - vi bjuder på fika - du berättar för oss vad som skall prioriteras ".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar